perjantai 6. maaliskuuta 2015

JA vielä vähän Masun kasvatusta...


JÄNNITYS TIIVISTYY JA TIIVISTYY..


Päivät kuluvat ja masu kasvaa. Luna on reipas AIVAN kaikin puolin, Energinen ja ruoka maistuu, pennut potkivat masussa Hurjasti, joten ei voi kuin odotella, koska Porukka haluaa poistua Kohdun lämmöstä. Kovasti olin toivonut, että Iso masu pienenisi ennen Viikonlopun reissuani, mutta Rukouksiini ei ole vastattu..

Vrk 60, Keskiviikko 4.3.2015
Luna vain kääntää kylkeään ja nukkuu Rauhaisaa unta :DOn tuolla masulla kokoa... Saisivat jo syntyä sieltä!


Tässä MÄ istun ja Varton!

Pientä Petailua ilmassa..... Lupaa jotain... vrk 61, Torstai 5.4.2015
Lämmöt ovat lähteneet vihdoinkin Laskuun! Nyt on Synnytyksen aika Saapunut, mutta kauanko H-hetken on aikaa niin sitä ei vielä voi sanoa, Huomenna tai sitten viikonlopun aikana.
Illasta lämpö laski jo 36,3 asti, joten nyt vain odotellaan Lämmön nousua. Avautumisvaihe on täällä.Perjantai vrk 62, 6.3.2015 
JA näin Rauhassa sitä edelleen odotellaan..
Paino vain lisääntyy, nyt mennään jo 8kg 600g lukemissa, joka on melkein 3kg lisää ultran ajasta!! Eli yli puolet Lunan silloisesta painosta, Hurjaa...

Yön vietimme lämpöä laskien ja muutaman kerran kävimme ulkosalla pienellä kävelyllä, mutta aikansa tämä näyttää ottavan.

Mammojen yhteiset hetket <3 <3 Liisi 46vrk vas ja Luna 62vrk oik
Liisi antaa kokemuksensa avulla Ensikertalaiselle Henkistä tukea :D

Juu Tiedetään, tiedetään..

Aamuyön tunnelmia, kaikki on valmiina pentusten saapumista varten. Mamma tosin vain Rauhaisena availee synnytysteitä.. Ilman että vielä näkyy ulospäin mitään.


Aika alas näyttää tällä kertaa Lämmöt laskevan ennen kuin nousu alkaa!


Ja sitten on Aika vaihtaa Lunan tilan seuraajaa ja myös kätilöä. Minä pakkaan "vastentahtoisesti" Itseni ja muutaman koiran autoon ja matkaan kohti Liettuan Voittajanäyttelyä. Onneksi Kätilö apu on kokenutta ja asiansaosaavaa - Kiitos Martina (kennel Zirnal). Nyt ei voi kuin Peukuttaa, että kaikki sujuisi Mahdollisimman Hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti